Word partner van de “Stichting Promotie Hellevoetsluis“!

Meld je onder aan om partner te worden: Sinds 2017 is in Hellevoetsluis de “Stichting Promotie Hellevoetsluis” actief die zich inzet voor de promotie van onze mooie Vestingstad. Hellevoetsluis heeft zoveel moois te bieden dat daar veel meer mensen van zouden moeten kunnen genieten. Dat gaat niet vanzelf en door krachten te bundelen kan dit alleen maar beter en breder gedaan worden. Samen is er meer te bieden en samen halen we meer uit “bezoekhellevoetsluis”.

Onze krachten bundelen wij onder andere met de marketingorganisatie OpVoornePutten, want met elkaar krijgen wij ons mooie eiland Voorne Putten met als belangrijkste onderdeel daarvan Hellevoetsluis onder de aandacht van een breed publiek. Maar wij willen dat graag met iedereen doen die betrokken is bij bezoekers aan Hellevoetsluis.

Met OpVoornePutten bezoeken wij onder andere beurzen zoals de Vakantiebeurs, salon Antwerpen, de 50+ Beurs. Met u doen we dat op een manier die we graag met u bespreken.

Contactformulier

Wilt u ook meer halen uit het positieve imago van Hellevoetsluis, help ons dan mee hieraan te bouwen. De nieuw gebouwde website geeft een mooi beeld van en over Hellevoetsluis en sluit heel mooi aan bij “Op Voorne Putten”.

Om dit alles verder uit te bouwen en meer bezoekers naar Hellevoetsluis te trekken hebben wij uw hulp hard nodig. Van de gemeente ontvangen wij subsidie maar dat is niet toereikend voor al onze plannen. Wij hopen dan ook dat u ons wilt helpen want Samen is er meer te bieden, en samen halen we meer uit bezoekhellevoetsluis!

Voor een bedragje van € 2= per week ( € 100,= per jaar excl. BTW) helpt u ons al.